Balatonfüreden örök és extra nagy panorámás belterületi telken eladó ház, örökpanorámás 1800 m2 telken Füreden nyaraló eladó, örök balatoni nagy panorámás telek 1800 m2 eladó nyaralóval, Balatonfüreden örök panorámás telek felújítandó házzal eladó, panorámás építési telek Balatonfüreden jelenleg egy házzak, még egy építhető rá

BALATONFÜREDEN EXTRA ÉS ÖRÖK BALATONI PANORÁMÁS 1800 M2 BELTERÜLETI TELEK NYARALÓVAL ELADÓ


A telek 1800 m2 belterületi, 20 %-a beépíthető, a nyaraló jó állapotú, de modernizálást igényel.

Ezt látnia kell, ha Balatonfüreden extra és örök balatoni panorámás ingatlant keres.
Építkezne Balatonfüreden és balatoni panorámás nagy telket keres? Erre a telekre, egy 360 nm-es egyszintes házat, vagy 2 házat is építhet!
A nyaraló bővíthető, átminősíthető.

Eladó a balatonfüredi Rózsadombon a Péter hegyen, szuper balatoni panorámás, 1800 m2 beleterületi telken nyaraló ingatlan.
A telek 60x30 méter nagyságú a Balaton felőli oldala 60 méter hosszú, északról természetvédelmi erdős terület határolja.
. Beépíthető a telek 20 %-a. A telken lévő nyaraló jó álIapotú, de modernizálást igényel.
Földszintje 85 m2,- 35 m2-es fedett terasz kapcsolódik hozzá, melyről a panorámát élvezhetjük.
Földszinten 40 m2-es panorámaablakos nappali,- konyha és étkezővel, folyosóról nyíló hálószoba, kamra, fürdőszoba, WC és feljárat van a tetőtérbe.
A tetőtérben egy nagyobb erkélyes szoba, egy kisebb szoba és tárolóhelyiség található. A telken különálló, 16 m2-es épület is van,
melynek alsó szintje tároló, emeleti részén pedig 1 szoba került kialakításra. Fűtés csak a nappaliban van, egy nagyméretű cserépkályha.
A telken víz, villany,- csatorna és a gáz beköthető. Jöjjön nézze meg, nincs Füreden még hozzá hasonló telek sem.

Megtekintésre időpont egyeztetés szükséges, keresse a hirdetőt a +36 70 6808 265 mobilon.

Tihany látképe a teraszról

Ár 110.000.000.- Ft - KÉPEKAmennyiben szeretné megtekinteni, 2 nappal előtte jelezze szándékát.
Kapcsolat: +36 70 6808 265, e-mail: info@alfaingatlan.hu

Balaton Ingatlaniroda - Alfaingatlan.
KAPCSOLAT: IRODA TÉRKÉP:

Irodánk a Balaton Ingatlanközvetítő Iroda Balatoni ingatlanok eladásával foglalkozik. Ezen az oldalunkon a következő települések ajánlatai olvashatók, láthatók: Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld, Lesencetomaj. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -el foglalkozik a balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan az igazi Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden.